Przekładaniec biszkoptowy
Idealne połączenie ciasta biszkoptowego, ciasta francuskiego, owoców i budyniowego kremu, zamknięte w pysznym deserze.
Idealne połączenie ciasta biszkoptowego, ciasta francuskiego, owoców i budyniowego kremu, zamknięte w pysznym deserze.
Zjawiskowy, nietuzinkowy i pyszny deser w formie piramidy z ptysiów wypełnionych pysznym kremem ananasowym
Kolejną propozycją jest mocno wędzony pasztet z kaszy jaglanej oraz kapusty kiszonej, którego smak z pewnością potrafi zaskoczyć.
Kontynuując kulinarną podróż, zatrzymujemy się w Grecji, gdzie legendarna świeża rybka z marchewką, selerem, porem oraz cebulą wprawiła w zachwyt niejednego turystę.
Kolejna propozycja podania ciecierzycy. Tym razem w sałatce razem z pysznymi jajeczkami, ogórkami, cebulą oraz jabłuszkami.
Sałatka, która świetnie smakuje a jeszcze lepiej wygląda. Śledzie i buraczki na cieście francuskim uformowanym w piękne gwiazdy dla każdego.
Propozycja przygotowania pasztetu orkiszowego z bakłażanem, boczkiem wędzonym i płatkami owsianymi.
Propozycja podania wyśmienitej sałatki śledziowej na pasztecie, która idealnie nadaje się do podania z pysznym chlebkiem ryżowym.